Galerija

Katalog i slike

Uređenje interijera i opremanje stanova i kuća

Kod uređenja stanova i kuća treba voditi računa o svima koji će koristiti taj interijer, kako stalno, tako i povremeno (prijatelji, obiteljski ručkovi...). Svatko treba imati svoj prostor, svoj kutak prilagođen upravo njegovim potrebama, bilo da se radi o radnoj sobi, kuhinji ili dječijoj sobi. Zato je izuzetno važno da prilikom uređenja doma uzmemo sve faktore u obzir.

Zbog čega je dobro zatražiti da za Vas dizajn interijera napravi arhitekt ili dizajner interijera?
Postoje izračuni koliko je dovoljno odnosno potrebno prosječnom čovjeku za npr. nesmetani rad u kuhinji, koja visina radne plohe odgovara pojedincu, prostor koji je potrebno ostaviti za komunikaciju između prostorija stana ili kuće itd. Arhitekt ili dizajner interijera uočit će i dobre i loše strane interijera, te će prilagođavajući ga pojedincu, njegove mane pretvoriti prednosti.

Što Vam dakle nudimo u DUT interijeru – zašto odabrati stručnjake i zašto nas?
Dizajner interijera Vam lakše sagleda Vaš prostor uključujući sve Vaše potrebe želje, navike, boje koje volite, stil...te napravi najbolji omjer između Vas, Vašeg interijera i Vaših financija. Dobijete najbolji omjer cijene i kvalitete i to sve na jednom mjestu. Nudimo Vam kompletnu uslugu. Od odabira boja, dimenzija, materijala, bilo da se radi o kuhinji, ugradbenim ormarima, dnevnom boravku, kupaoni ili sjedećoj garnituri, do završnog ukrašavanja panel zavjesama, paket zavjesama, klasičnim zavjesama, stolnjacima, jastučićima... Organiziramo i besplatna savjetovanja o uređenju interijera na temelju tlocrta. Dogovorite svoj sastanak na 098 231 217, dizajner interijera, dipl.ing. Slavica Durković.

Kao našu prednost volimo istaknuti da se bavimo projektiranjem interijera od prve skice, 3D vizualizacije do opremanje namještajem i zavjesama po mjeri rađenog isključivo za Vas. To nam omogućuje da uskladimo cijeli interijer, od zavjesa, navlaka za stolice, garniture, stolnjake, do ostalog namještaja proizvednog po mjeri. Na taj način ispričamo Vašu priču kako bi Vaš interijer zaista bio odraz Vas, kako bi postao Vaše utočište i mjesto za opuštanje i obnovu energije. Konstano pratimo trendove, posjećujemo vodeće svjetske sajmove, donosimo novitete i primjenjujemo ih u našim uređenjima interijera, puput digitalnog printa na zavjese.

Više o našim projektima interijera možete vidjeti na
www.dizajn-interijera.com.hr
www.panel-paket-zavjese.com

Dizajnirano i proizvedeno u Hrvatskoj
Više na www.dut.hr