Posebna ponuda

Arhitekti i agenti za prodaju nekretnina

Uređenje interijera

Arhitekti, dizajneri interijera, i svi oni koji se bave uređenjem interijera! Želimo Vam olakšati završnu fazu u realizaciji Vašeg projekta.

Kod nas ćete naći sve na jednom mjestu, po ponudi kreiranoj za Vas.

Odraditi ćemo s Vama i Vašim klijentom završni dio, pretočiti u stvarnost Vaš projekt od namještaja izrađenog samo za Vas, prema Vašoj ideji i nacrtu do zavjesa i zadnjeg detalja u interijeru koji ste dizajnirali.

Agenti za prodaju nekretnina
Za sve one koji se bave prodajom nekretnina osmislili smo suradnju u dva nivoa.

  • Prije same prodaje – bilo da se radi o novogradnji, dakle još neuređenoj nekretnini ili o staroj sa već postojećim namještajem, znatno bolju prezentaciju nekretnine postići ćete primjenom 3d prikaza prijedloga uređenje interijera.
  • Isto tako svojim klijentima možete ponuditi dizajniranje i opremanje po sistemu ključ u ruke.

Omogućite svom kupcu da uz naše vodstvo i savjete dobije viziju uređenog prostora prema svojim potrebama i zahtjevima.
Nudimo Vam cjelovito rješenje koje će rezultirati zadovoljnim kupcima koji će Vas preporučiti dalje.


KLIJENTI O NAMA

Naša suradnja s tvrtkom Dut je započela preporukom, a nastavila se, jer smo poput mnogih postali njihovih zadovoljni klijenti, uvjerivši se u njihovu stručnost, kvalitetu i profesionalnost. To je izuzetno bitno u poslovima opremanja interijera, ne samo stambenih već i poslovnih, u kojima su investitorima, kvaliteta izvršenih radova kao i rokovi u kojima se odrađuju, od iznimne važnosti. Upravo iz tih razloga, Interijeri DUT pokazali su se kao odličan partner, koji nas kao arhitekte uspješno pratiti na putu realizacije i materijalizacije ideja te ih s povjerenjem preporučujemo našim klijentima i investitorima.


Monika Galović, ovlašteni arhitekt